JEG TILBYDER

Dit velbefindende betyder alt for mig. 
Min ambition er at skabe et trygt sted hvor du kan tale om svære ting.

De mennesker der kommer i min klinik har bl.a udfordringer med angst, sorg, livstruende sygdom, stress, usikkerhed, selvværd, problemer i parforhold, skuffelser over venner/familie, finde mening med livet, være til stede i nuet, mærke sig selv/lytte til egne behov.

Uanset om der er dig, din partner, dit netværk eller din arbejdsplads der er udfordret, så skræddersyr jeg et forløb, der kan hjælpe dig/jer bedst muligt videre.

I et samarbejde finder vi frem til hvad der er vigtigt og mest tydeligt, og hvad der skal til at flytte udfordringen i den rigtige retning.

Kig på muligheder her nedenfor og kontakt mig for en gratis afklarende samtale.

Change
Seagulls
Group Therapy

SAMTALE TERAPI

Enkeltvis - par Vi arbejder målrettet gennem samtaler at finde frem til gode og brugbare løsninger. Et godt afklaringsforløb varer typisk 4 gange. De 3 første gange med 1 uges mellemrum og det sidste efter 14 dage. Typisk har du hjemmearbejde, som vi evaluerer og bygger videre på efterhånden.
Kontakt mig telefonisk, så skræddersyer vi sammen et optimalt forløb.

GRUPPESAMTALER /STRESS

Vi er alle i målgruppen for stress. Saml et hold af ligesindede, så giver jeg mit bud på Vestens største velfærdssygdom. Og på hvordan vi hver især lærer at takle det for os selv, vores familie og dem vi holder af.

STRESSFOREBYGGELSE I VIRKSOMHEDEN

Kontakt mig hvis du ønsker support til dine medarbejdere. Jeg tilbyder såvel individuelle antistress samtaler som arrangementer for grupper. Som enkeltstående aftale eller som virksomhedsabonnement,

f.eks. 1 dag hver 2. uge.
Vi aftaler hvad der er bedst for jer.