top of page

JEG TILBYDER

Dit velbefindende betyder alt for mig. 
Min ambition er at skabe et trygt sted hvor du kan tale om svære ting.

De mennesker der kommer i min klinik har bl.a udfordringer med angst, sorg, livstruende sygdom, stress, usikkerhed, selvværd, problemer i parforhold, skuffelser over venner/familie, finde mening med livet, være til stede i nuet, mærke sig selv/lytte til egne behov.

Uanset om der er dig, din partner, dit netværk eller din arbejdsplads der er udfordret, så skræddersyr jeg et forløb, der kan hjælpe dig/jer bedst muligt videre.

I et samarbejde finder vi frem til hvad der er vigtigt og mest tydeligt, og hvad der skal til at flytte udfordringen i den rigtige retning.

Kig på muligheder her nedenfor og kontakt mig for en gratis afklarende samtale.

Change
Seagulls
Group Therapy

HYPNOTERAPI

Hypnose er en tilstand af koncentreret opmærksomhed og fysisk afslappethed . Al hypnose er selvhypnose, så man kan kun komme i hypnose, hvis man selv vil. 

Tilstanden er kendt for kroppen og kan let afbrydes, hvis der er brug for det. Ingen mister kontrollen under hypnosen det er en myte - man kommer i tættere kontakt med sit indereste jeg og oplever ofte en forståelse eller indsigt, nogen gange uden rigtig at kunne sætte ord på det. 

Hypnose er en seriøs terapeutisk metode, der er underbygget af mange års forskning 

Denne terapi  i hypnose kan hjælpe mod udfordringer der umiddelbart ikke  har en fysiologisk årsag, og til ændringer af adfærd og vaner samt forbedret livskvalitet f.eks, 

• For stressreduktion, afslapning , glæde , selvtillid og motivation 

• Mod generthed, nervøsitet , tristhed, lavtselvværd og depression. 

• Mod angst, forbier, og alm. skræk for f.eks. tandlæge samt eksamensskræk.

• Til vægtkontrol , sukkerafhængighed , spiseforstyrrelse og afvænning af vaner 

SAMTALE TERAPI

Enkeltvis - par Vi arbejder målrettet gennem samtaler at finde frem til gode og brugbare løsninger. Et godt afklaringsforløb varer typisk 4 gange. De 3 første gange med 1 uges mellemrum og det sidste efter 14 dage. Typisk har du hjemmearbejde, som vi evaluerer og bygger videre på efterhånden.
Kontakt mig telefonisk, så skræddersyer vi sammen et optimalt forløb.

STRESS
FOREBYGGELSE I VIRKSOMHEDEN

Kontakt mig hvis du ønsker support til dine medarbejdere. Jeg tilbyder såvel individuelle antistress samtaler som arrangementer for grupper. Som enkeltstående aftale eller som virksomhedsabonnement,

f.eks. 1 dag hver 2. uge.
Vi aftaler hvad der er bedst for jer.

Jeg tilbyder: Services
bottom of page